قوطی محافظی ایده آل برای محصولات شما

قوطی سازی محافظی ایده آل برای محصولات شما

قوطی محافظی ایده آل برای محصولات شما

قوطی سازی، اولین بار در سال 1810 توسط یک فرد بریتانیایی به‌وجود آمد. این اختراع، ایده‌ای برای نگهداری از مواد غذایی درون محفظه‌ای حلبی بود. قوطی‌های حلبی باعث به‌وجود آمدن تغییراتی در سبک غذایی افراد شد. این اختراع باعث به‌وجود آمدن اختراعات دیگری مانند درب بازکن شد. در ابتدا جنس قوطی‌ها از فرفوژه بود. به مرور زمان جنس آن به شیشه تغییر کرده و بعدها به حلب تبدیل شد. در تاریخ، برهه‌هایی از زمان وجود دارد که نیاز مبرم بشر را به این اختراع نشان می‌دهد. مثلا در جنگ جهانی دوم، کنسروهای حاوی مواد غذایی، تبدیل به غذایی اصلی برای نیروهای جنگی شد. با اختراع این محصول، روند انقلاب کشاورزی به صنعتی سرعت گرفت. به‌گونه‌ای که در صنعت کشاورزی به هنگام برداشت یک محصول، آن را در قوطی نگهداری کرده و در فصول دیگر سال از آن استفاده می‌کردند. در ادامه به مباحث بیشتری از قوطی سازی خواهیم پرداخت. با ما همراه باشید!

قوطی‌ سازی چیست؟

قوطی‌ سازی یکی از صنایعی است که در کشور ما بسیار کاربرد دارد. این صنعت، زیرمجموعه‌ای از صنعت بسته‌بندی است. صنعت بسته‌بندی نیز صنعتی است که در کشور ما بسیار رواج دارد. اگر بخواهیم از صنعت قوطی سازی یک تعریفی ارائه دهیم باید بگوییم این صنعت، صنعتی است که در آن با استفاده از ماشین‌آلات مخصوص، ورق‌های فلزی در کارخانه‌جات و کارگاه‌ها به قوطی تبدیل می‌شوند. عمده کاربردی که از این محصول می‌توان دید، در زمینه نگهداری موادغذایی، دارویی و شیمیایی است.

دستگاه‌هایی که به کمک آن می‌توان قوطی ساخت، از دقت بسیار بالایی برخوردار هستند. یکی از انواع قوطی‌های فلزی که در ادامه با آن آشنا خواهید شد قوطی فلزی سه و دو تکه هستند. این دو مورد، از مهم‌ترین قوطی‌هایی است که در صنعت قوطی سازی تولید می‌شود.

برای تولید قوطی‌های سه تیکه از دو روش درز جوش و درز جوش لیزری استفاده می‌شود. در روش درز جوش، با استفاده از فرآیندهایی، قوطی‌هایی که به شکل استوانه است تولید می‌شود. در این نوع از قوطی‌ها، محلی که جوشکاری اتفاق افتاده است توسط لایه‌ای نازک پوشانده شده است. پس از آن باید قوطی مدنظر را در معرض حرارت کوره قرار داد تا تثبیت شود. امروزه، روش جوش لیزری برای تولید قوطی سه تیکه رایج نیست.

برای تولید قوطی‌های دو تکه نیز از دو روش DI و کششی استفاده می‌شود. فرآیندی که برای تولید قوطی در روش DI استفاده می‌شود، فرآیند اتوکشی ورق است. همانطور که از نام روش کششی مشخص است، در این روش با استفاده از عملیات کشش، متریال موردنظر در قالب‌ها ریخته و قوطی‌های دو تکه ساخته می‌شود.

انواع قوطی

اگر بخواهیم راجع‌به انواع قوطی‌ها توضیح دهیم، باید آن‌ها را از نظر جنس، شکل و موارد دیگر بررسی کنیم. در این قسمت با توجه به موارد گفته شده، به توضیح انواع قوطی خواهیم پرداخت. انواع قوطی شامل موارد زیر است:

  • قوطی قلعی : جالب است بدانید که بر خلاف نامی که این نوع از قوطی‌ها دارند، برای تهیه آن از هیچ قلعی استفاده نشده است.
  • قوطی حلب : از این نوع قوطی بیشتر در زمان‌های جنگ استفاده شده است. شکل آن‌ها مکعبی است و اندازه بزرگی دارند.
  • پیت حلبی : سایز آن بزرگ است و برای نگهداری از روغن‌های مخصوص خودرو استفاده می‌شود.
  • قوطی‌های استوانه‌ای : شکل آن‌ها، استوانه‌ای است. برای نگهداری مواد غذایی کاربرد دارد.
  • قوطی‌های کتابی : از نظر ظاهری، این قوطی‌ها به شکل مکعب مستطیل بوده و تقریبا شبیه کتاب است. از این بسته‌بندی برای نگهداری از روغن استفاده می‌شود.

  • قوطی فلزی سه تکه : این نوع قوطی، از دو روش درز جوش لیزری و درز جوش ساخته می‌شود.
  • قوطی فلزی دو تکه : این نوع قوطی، از دو روش DI و کششی ساخته می‌شود.
  • قوطی‌های گرد و چهارگوش : این نوع از قوطی‌ها، با توجه به شکل ظاهری محصول به وجود آمده است.
  • قوطی‌های کنسرو : این قوطی، مختص مواد غذایی مانند: رب، تن ماهی، لوبیا، ذرت و انواع کمپوت‌های میوه ساخته شده است.
  • قوطی نوشیدنی : این قوطی‌ها معمولا دارای حجم 500 میلی‌لیتری هستند. برای نگهداری نوشابه و انواع آبمیوه کاربرد دارند.
  • قوطی آئروسل : یکی از انواع قوطی‌های اسپری بوده و جنس آن از آلومینیوم است.

قوطی محافظی ایده آل برای محصولات شما

  • بهداشت مواد غذایی : با اختراع قوطی و کنسرو سازی، عمر مفید نگهداری از مواد غذایی افزایش یافت. اگر مواد غذایی را در ظروفی که هوا به آن راه ندارد، نگهداری کنیم، امکان سرایت میکروب و باکتری به مواد غذایی کاهش پیدا کرده و در نتیجه عمر بیشتری نیز خواهد داشت.
  • حمل و نقلی ایمن : زمانی‌که یک محصول را با استفاده از قوطی، بسته‌بندی می‌کنیم، امنیت محصول بالاتر رفته و در حمل و نقل آن نیز راحت‌تر خواهیم بود.
  • اطلاع رسانی به مصرف‌کننده : بر روی بسته‌بندی محصولات، اطلاعاتی در مورد تاریخ تولید، انقضا و قیمت درج شده است. علاوه بر این، اطلاعاتی شامل : راهنمای استفاده از محصول، ترکیبات، شرکت سازنده و مواردی که برای نگهداری از آن الزامی است، بر روی قوطی‌ها درج می‌شود.

چگونه قوطی باعث برندسازی می‌شود؟

برای برندسازی، رعایت چند نکته ضروری است. در این قسمت به چند مورد از مواردی که صنعت قوطی سازی به برندسازی شما کمک می‌کند اشاره می‌کنیم. این نکات شامل موارد زیر است:

  • طراحی جذاب قوطی : برای جذب مشتری و برندسازی باید به جنبه بصری بسته‌بندی محصول توجه کرد.
  • کاربردی بودن : علاوه بر ظاهری جذاب، کاربردی بودن بسته‌بندی نیز مهم است.
  • قابلیت حمل آسان : اگر خرید محصول شما برای مشتری به گونه‌ای باشد که علاوه بر ظاهری جذاب و کاربردی بودن آن، قابلیت حمل راحتی هم داشته باشد، مشتری به سمت برند شما جذب خواهد شد.
  • طول عمر محصول : یکی از مواردی که در برندسازی باید به آن توجه کرد، کیفیت بالای بسته‌بندی است. چرا که این عامل، باعث می‌شود محصول شما عمر خوبی داشته باشد.

چرا قوطی‌های شرکت اتیه فولاد نقش جوان؟

در نهایت محتوای قوطی محافظی ایده آل برای محصولات شما می خواهیم بگویییم اگر به دنبال یک بسته بندی بسیار مناسب برای محصولاتتان هستید با ما تماس بگیرید.

شرکت آتیه فولاد نقش جوان در زمینه تولید انواع قوطی‌های فلزی مانند: قوطی حلب و حلب تمام تخلیه فعالیت می‌کند. تنوع و کیفیت بسیار خوبی در محصولات این شرکت به چشم می‌خورد. با توجه به مشتری‌مداری این مجموعه باید گفت تیم متخصص و مجرب این مجموعه، در خدمت پاسخگویی و راهنمایی به مشتریان خود هستند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *